>> povijest<<
Tvrtka STROJAL d.o.o. osnovana je u travnju 1993. godine sa sjedištem u Zagrebu. Tvrtka je specijalizirana za uvoz i prodaju reznog, ručnog i električnog alata, dizalica na ručni i električni pogon, industrijskih mjerila, brusnog alata i opreme, opreme za opremanje radionica, zaštitne radne odjeće i obuće, skladišne manipulativne tehnike, industrijske hidraulike i elektro-hidrauličnih platformi za radove na visini. U proteklih 14 godina tvrtka se uspješno nosila sa svim tržišnim situacijama i postala stabilna tvrtka sa respektabilnim godišnjim rezultatima.
 
>> ciljevi <<

Budućnost tvrtke zasniva se na transparentnim i kvalitetnim projektima koji su trenutno pokrenuti i na budućim projektima za koje vjerujemo da će biti pokrenuti. Proširujemo listu zadovoljnih kupaca i nadopunjujemo prodajnu paletu sa novim proizvodima. Dovođenjem novih dobavljača, inozemnih proizvođača visokokvalitetne opreme, pokušavamo osvojiti nove segmente tržišta. Dovođenjem novih partnera na hrvatsko tržište (HHW kao trgovac alatima i JLG kao proizvođač elektro-hidrauličnih platformi) pronalazimo nove potencijalne kupce u građevinarstvu, među tvrtkama za montažu servisne opreme i među tvrtkama za usluge servisiranja opreme.

 
>> popis djelatnosti <<

Tvrtka STROJAL je registrirana kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS 080423877, šifra djelatnosti 051900 - Ostala trgovina na veliko, što obuhvaća kupnju i prodaju robe, obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu i računovodstvene i knjigovodstvene usluge.

 
>> strategija poslovanja <<

Strategija poslovanja je u potpunosti okrenuta zadovoljenju svih potreba kupca i pokušaju rješavanja svih problema koje potencijalni kupac ima u procesu obavljanja svoje djelatnosti. U potpunosti smo okrenuti kupcu i svim njegovim potrebama i pojedinačnim zahtjevima. Također pokušavamo naučiti i naše dobavljače da se, u zavisnosti s našim zahtjevima, prema našim kupcima ponašaju jednako.